Verlichting

Met de nodige ervaring, marktkennis en creativiteit maakt All Elec van uw woonwereld een knus en gezellig plekje. Geen storende armaturen, maar licht dat onopvallend aanwezig is. Daar waar het nodig is helder en functioneel, elders dan weer gedempt en sfeervol.

De keuze van toestellen, het soort lampen en de berekende techniek zijn hierbij vanzelfsprekend onze zorg, het genieten en de gezelligheid de uwe. Op deze manier streeft All Elec dan ook naar een discrete en sfeervolle verlichting die dus bekomen wordt door de juiste armatuur met het juiste licht op de juiste plaats te installeren. 

Met meer dan 20 jaar ervaring maakt dit dynamisch bedrijf van uw tuin, huis of bedrijf aldus een sfeer- en stijlvol attractief gebeuren waarbij ons team zorgt voor de lichtstudie, plaatsing, het leggen van kabels en de aansluiting op het elektrische net. 

Verder wordt uitsluitend gewerkt met de beste (design) merken, waaronder Delta Light, Catellani & Smith, Kreon, Modular en PSM, zodat wij steevast een hoogwaardige kwaliteit en een bovengemiddelde service aan onze klanten kunnen garanderen.

Aarzel niet ons teĀ contacteren. Wij staan uiteraard steeds graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat.