Zoals de naam reeds doet vermoeden kunt u voor werkelijk al uw elektriciteitswerken bij All Elec terecht. Wij beschikken hierbij niet enkel over de nodige vakkennis en jarenlange ervaring, maar bieden onze klanten tevens een hoogwaardige service en kwalitatieve producten tegen schappelijke prijzen.

All Elec vormt met andere woorden uw allround partner in elektriciteit. Zo plaatsen wij elektrische installaties, kunnen wij deze tevens herstellen en hebben wij ons gespecialiseerd in domotica. Maar ook parlo- en videofonie behoren tot de mogelijkheden, net als camerabewakingssystemen ter bevordering van uw veiligheid en comfort. Zo wordt met gemak en expertise uw bestaande parlofoon omgetoverd naar een video-installatie, en dit zonder breekwerk! 

En ook dit is niet alles. All Elec verzorgt immers eveneens allerhande binnen- en buitenverlichting in verschillende soorten gebouwen. Of het nu nieuwbouw- of renovatiewoningen betreft, een villa of een appartement, een winkel, magazijn of kantoorgebouw … het wordt voor u gerealiseerd.

Verder staan wij uiteraard ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.