Met een airconditioning creëert u ultiem wooncomfort. Zo zijn de nieuwe generatie airco’s bij All Elec niet enkel intelligent, spaarzaam in energie en daarom kostenbesparend, maar passen ze bovendien perfect in elk interieur en iedere lifestyle en hebben ze ook nog eens een zeer positieve invloed op uw gezondheid, werkprestaties en elektronisch materiaal. Airco’s bieden u met andere woorden de mogelijkheid om uw woonklimaat te beheersen. 

Onze warmtepompen geven op hun beurt comfort voor alle seizoenen, dit door middel van een nieuwe, zuinige manier om te verwarmen, eventueel gecombineerd met airconditioning. De warmtepompen halen hun warmte dan ook uit de omgeving – bijvoorbeeld buitenlucht – en staan de gewonnen warmte af aan lucht of water in de woning. 

Wilt u alleen koelen? Of wilt u ook ventileren en/of verwarmen? Zulke vragen dragen dus bij tot de uiteindelijke beslissing om uw airconditioner te bepalen. Maar welke keuze u ook maakt, All Elec verzorgt te allen tijde het product en de installatie en dit voor zowel particulieren als bedrijven. 

Indien gewenst geven wij u vanzelfsprekend graag antwoord op uw vragen of luisteren wij naar uw specifieke wensen. Voor bijkomende inlichtingen of een offerte, kunt u ons uiteraard ook steeds contacteren.